Gratis tips voor jouw hond

Gratis 30 minuten-gesprek

Heb je een vraag over het gedrag van je hond? Wil je weten elke cursus of traject het beste bij je past?

In het 30 minuten gesprek vertel je me jouw situatie en luister ik met je mee naar mogelijke oplossingen.

Waar mogelijk zal ik tijdens het gesprek je een tip geven om veiligheid te vergroten en de situatie voor je hond makkelijker te maken.

Ik leg je uit wat ik voor je kan betekenen, hoe de lessen of het traject verlopen, op welke termijn je zou kunnen starten en wat de kosten ervan zijn. Waar nodig, verwijs ik je gericht door naar een (medisch geschoolde) collega-professional.

Over Sonja Verhoef:

Sonja is gecertificeerd hondengedragstherapeut, haptonoom en CBATI-KSA; ze begeleidt ruim 15 jaar honden met gedragsproblemen zoals als agressie en angst voor vuurwerk. Daarnaast geeft jaarlijks lezingen, workshops, gedrags- en vuurwerktrajecten. Door haar opleiding haptonomie bekijkt ze gedragsproblemen vanuit een andere hoek en helpt ze mensen hun hond te begrijpen, lezen en luisteren.